Проектор»Magcubic»Projector LED Magcubic HY300 Pro»(new)

ID: 73463
  • MIX-Filter: Projector
  • Разрешение (pixels): 1280 x 720
  • WiFi: yes
  • HDMI: yes
  • USB: yes
  • Яркость (lumens): 8000
  • Диагональ ": 150
  • Производитель: Magcubic
  • Цвет: white
ir uz vietas
Количество:
Цена: 59.75 55.33 €
Клубная цена: 57.54 €

Magcubic HY300pro ir kompakts LED projektors, kas projicē skaidrus HD attēlus līdz 150 collām. Ar 8000 lūmenu (260 ANSI) spilgtumu jūs varat iegūt labu attēlu, neaptumšojot telpu līdz 100%. Izmantojot operētājsistēmu Android 11, jūs iegūstat piekļuvi tūkstošiem lietotņu, piemēram, Netflix un YouTube. Bluetooth 5.0 tehnoloģija ļauj savienot bezvadu piederumus. Klusa darbība (<28 dB) un iebūvētais 3W skaļrunis nodrošina ērtu filmu seansu. Projektors atbalsta viedtālruņa video straumēšanas standartus (Miracast, AirPlay un DLNA), un ar USB un HDMI pieslēgvietām var ērti pievienot zibatmiņu vai klēpjdatoru. Ierīcei ir 1/4” vītne ērtai uzstādīšanai uz statīva vai stiprinājuma. Komplektā ir tālvadības pults.

Galvenās produkta īpašības
 

  • LED projektors piedāvā HD izšķirtspējas attēlu (1280 x 720)

  • mazs izmērs un minimālistisks dizains

  • parādītā attēla diagonāle līdz 150 collām

  • spilgtums 8000 lūmeni (260 ANSI)

  • skaidru attēlu bez nepieciešamības pilnībā aptumšot telpu

  • Android 11 — piekļuve tūkstošiem lietojumprogrammu (tostarp Netflix, Player, Max, YouTube, Prime Video)

  • 1/4" vītne uzstādīšanai uz statīva vai griestu stiprinājuma

  • klusa ventilatora darbība (< 28 dB)

  • Pilots iekļauts – ērta vadība, neceļoties no dīvāna

  • bluetooth 5.0 tehnoloģija – iespēja pieslēgt kontrolieri, bezvadu skaļruņus vai austiņas

  • iebūvēts 3 vatu skaļrunis – projektors gatavs darbam bez papildu audio aprīkojuma

  • USB un HDMI pieslēgvietas – ērti pievienojiet zibatmiņas diskus, klēpjdatorus un citas ierīces

  • miracast, Airplay un DLNA atbalsts – bezvadu režīmā straumējiet saturu no viedtālruņiem un planšetdatoriem

  • trapecveida korekcijas funkcija – perfekta attēla pielāgošana pat uz nelīdzenām virsmām

  • 16:9 malu attiecības atbalsts – ideāli piemērots filmu un TV seriālu skatīšanai

  • 3,5 mm mini ligzdas savienotājs austiņu vai skaļruņu pievienošanai

  • regulējams projektora leņķis 180°

  • saderība ar mūsdienu video un audio formātiem

  • kompakts, viegls dizains

  • piemērots āra vakara seansiem – ideāli piemērots terasei vai dārzam

  • nakts spēļu sesijas — spēlējiet uz lielā ekrāna ar zemu latentumu

  • ideāli piemērots bērniem — izglītojošas lietotnes un stāsti uz lielā ekrāna

  • ideāli piemērots ģimenes sapulcēm – slaidrādes, kopīgu fotoattēlu un video skatīšanai

  • biznesa prezentācijas – profesionāls izskats un skaidrs tēls tikšanās laikā

  • izklaide ceļā – ņemiet projektoru līdzi atvaļinājumā vai nedēļas nogales ceļojumā

  • karaoke – teksta displejs un skaņas sistēma vienā ierīcē

  • ideāli piemērots sporta cienītājiem – kopā ar draugiem skatieties spēles un sporta pasākumus uz lielā ekrāna


Mājas kinozāle pa rokai

Magcubic HY300pro LED projektors ir ierīce, kas paredzēta ikvienam, kurš vēlas ienest kino pieredzi savās mājās. Pateicoties dabiskajai HD (720P) izšķirtspējai, katrs seanss iegūst jaunu dimensiju. Parādītā satura diagonāle 16:9 formātā var būt līdz 150 collām! Savu iecienītāko filmu skatīšanās un spēļu spēlēšana uz lielā ekrāna kļūs vēl patīkamāka. Neatkarīgi no tā, vai plānojat filmu vakaru, seriālu maratonu vai brīvdienu fotošovu, projektors Magcubic HY300pro garantē kino pieredzi jūsu viesistabā, dārzā vai guļamistabā.

Kompakti izmēri

Magcubic HY300pro projektoram ir ārkārtīgi kompakti izmēri tikai Ø10 x 17 cm, kas padara to par ideālu izvēli mazākām telpām. Ar 459 g svaru to ir viegli transportēt un uzstādīt. Tā kompaktais izmērs ļauj ērti pārvietot to starp istabām vai ņemt līdzi ceļojumos.
Android 11 — jūsu iecienītākās lietotnes vienmēr ir pa rokai
Magcubic HY300pro darbojas operētājsistēmā Android 11, kas garantē ērtu piekļuvi tūkstošiem lietotņu tieši no projektora. Netflix, YouTube, Disney+, Max, Player un daudzas citas — ar šo ierīci visas jūsu iecienītākās VOD platformas būs pa rokai. Varat pārlūkot internetu, skatīties filmas, klausīties mūziku, nepievienojot projektoru ārējām ierīcēm. Jaudīgais procesors papildus garantē vienmērīgu aplikāciju darbību un ātru piekļuvi saturam.


Minimālistisks dizains

Magcubic HY300pro projektors pārsteidz ar savu moderno, minimālisma dizainu. Elegants balts korpuss ar melniem elementiem lieliski iederēsies jebkurā interjerā. Kompaktais korpuss apvienojumā ar pieklusinātām krāsām padara projektoru ideāli piemērotu gan moderniem, gan klasiskiem izkārtojumiem.
WiFi 6 – stabils savienojums bez traucējumiem
Magcubic HY300pro izmanto jauno WiFi 6 bezvadu savienojamības standartu, kas nodrošina ātru un stabilāku savienojumu ar internetu. Rezultātā varat baudīt vienmērīgu filmu un seriālu straumēšanu bez kaitinošiem buferizācijas pārtraukumiem. Turklāt WiFi 6 standarts darbojas daudz labāk pārpildītos tīklos ar vairākām ierīcēm, nodrošinot lielāku joslas platumu un mazāku latentumu. Tas ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas pārliecināties, ka seansu netraucē interneta problēmas.


Klusa darbība

Ventilators, kas atdzesē Magcubic HY300pro projektora sastāvdaļas, darbojas ārkārtīgi klusi, un maksimālais trokšņu līmenis ir mazāks par 28 dB. Rezultātā ierīce netraucē skatīties filmas, spēlēt

Kontrolējiet, nepaceļoties no dīvāna

Izmantojot Magcubic HY300pro, jums vairs nav jāceļas no dīvāna, lai mainītu iestatījumus, apturētu atskaņošanu, palielinātu skaļumu vai palaistu citu VOD platformu. Iekļauts tālvadības pults ērtai ierīces vadībai. Tātad jūs varat baudīt vēl ērtāku skatīšanās pieredzi, nepieejot pie projektora.
Griestu stiprinājums
Projektors Magcubic HY300pro ir aprīkots ar standarta 1/4” iekšējo vītni. Tādējādi to ir viegli savienot ne tikai ar statīva, bet arī pie griestu stiprinājuma, kas ietaupa vietu un nodrošina, ka projektors vienmēr atrodas savā vietā. Tas ir ideāli piemērots nelielām telpām, kur katru reizi ierīcei ir jāsagatavo īpašs statīvs. Griestu stiprinājums ir arī labākā izvēle birojam vai konferenču telpai.

Tas nebaidās no nelīdzenumiem


Pateicoties ģeometriskajai korekcijai, Magcubic HY300pro projektora projicētais attēls vienmēr izskatās perfekti. Pat ja projektors ir iestatīts leņķī pret virsmu, uz kuras tas ir “projicēts”, visus trapecveida kropļojumus var automātiski noņemt. Funkcija “4 punktu trapeces korekcija” ļauj arī turpmāk pielāgot katru ekrāna stūri atsevišķi. Tas ļauj projektoram uzreiz pielāgoties gandrīz jebkurai telpai.
USB un HDMI — slaidrāde visai ģimenei
Ar HDMI un USB portiem Magcubic HY300pro projektors ļauj ērti pievienot ārējās ierīces, piemēram, zibatmiņas diskus un klēpjdatorus. Varat ātri sākt slaidrādi, skatīties filmas vai skatīt fotoattēlus uz lielā ekrāna. Tas ir ideāls rīks ģimenes sapulcēm, kurās vēlaties dalīties atmiņās unikālā veidā.
Straumējiet saturu no viedtālruņa
Magcubic HY300pro projektors atbalsta programmas, kas atbalsta dažādus bezvadu video straumēšanas standartus, piemēram, Miracast, AirPlay un DLNA. Tas ļauj ātri un ērti straumēt video, fotoattēlus vai prezentācijas tieši no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat Android vai iOS ierīces, varat ērti parādīt savu iecienīto saturu lielajā ekrānā.
Bluetooth 5.0 – pievienojiet papildu piederumus
Projektors Magcubic HY300pro ir aprīkots ar Bluetooth 5.0 tehnoloģiju ātrai un bezvadu ārējo ierīču savienošanai. Tas cita starpā ļauj savienot pārī skaņas joslu, austiņas, paliktni vai skaļruņus un baudīt labāku skaņas kvalitāti un pilnīgu kustību brīvību bez kabeļiem. Tas ir ideāli piemērots gan filmām, gan spēlēm, kad īpaši vēlaties pilnībā iegrimt virtuālajā pasaulē.
Bērniem ļoti patīk šis projektors!
Magcubic HY300pro ir ideāla ierīce bērniem. Piekļūstot izglītojošām lietotnēm, spēlēm un multfilmām, mazi bērni var spēlēt un mācīties uz milzīga ekrāna. Drošā un ērti lietojamā Android saskarne padara projektora lietošanu intuitīvu pat jaunākiem lietotājiem. Vecāki ierīcei var pievienot bezvadu austiņas, lai nodrošinātu klusu izklaidi, kas netraucēs mājsaimniecības locekļiem.
Iebūvēts skaļrunis
Projektors Magcubic HY300pro ir aprīkots ar 3 vatu skaļruni, kas nodrošina optimālu skaņas kvalitāti bez nepieciešamības pievienot ārēju audio aprīkojumu. Tas ir ideāli piemērots, ja vēlaties ātri sākt filmas seansu, prezentāciju vai spēļu sesiju, neizmantojot papildu aprīkojumu. Skaļrunis piedāvā pietiekami daudz jaudas, lai piepildītu telpu ar skaņu, tāpēc projektors ir gatavs darbam, tiklīdz to ieslēdzat.
Papildu skaņas avots – pilnīga elastība
Projektors Magcubic HY300pro ir aprīkots ne tikai ar Bluetooth 5.0, bet arī ar tradicionālo 3,5 mm mini ligzdas savienotāju. Tas ļauj tam pievienot arī savus iecienītākos skaļruņus, austiņas vai skaņu joslu, izmantojot kabeli, nodrošinot pilnīgu elastību audio avota izvēlē. Neatkarīgi no jūsu izvēles projektors piedāvā plašu skaņas pielāgošanas iespēju klāstu.
Pielāgots dažādām telpām
Ar iespēju sasniegt projekcijas diapazonā no 40 līdz 150 collām, Magcubic HY300pro projektors labi darbosies gan mazās, gan lielās telpās. Automātiskā trapeces korekcijas funkcija un 1,35x tālummaiņa ļauj perfekti pielāgot attēlu jebkurai vietai optimālam skatīšanās komfortam.
Specifikācija
Modelis: Magcubic HY300pro
LED lampas jauda: 30 W
procesors: četrkodolu ARM Cortex A53
Atmiņa:
RAM: 1 GB
ROM: 8 GB
spilgtums: 8000 lūmenu
Izšķirtspēja: HD (1280 x 720)
attēla diagonāle: 40 līdz 150 collas
Savienojamība:
WiFi 6
Bluetooth 5.0
Attēlu formāti: 16:9
Porti:
USB-A
HDMI
mini domkrats 3,5 mm
Operētājsistēma: Android 11
Satura straumēšana: Miracast, AirPlay, DLNA
Failu formāti/kodeki:
audio: MP3 / WMA / ACC
video: HEVC, VP9, ​​AVS2, Dolby Vision
maksimālais trokšņa līmenis: < 28 dB
Izmēri: Ø10 x 17 cm
svars: 459 g
Iestatiet saturu
Magcubic HY300pro LED projektors
strāvas kabelis
pilots


  • MIX-Filter: Projector
  • Разрешение (pixels): 1280 x 720
  • WiFi: yes
  • HDMI: yes
  • USB: yes
  • Яркость (lumens): 8000
  • Диагональ ": 150
  • Производитель: Magcubic
  • Цвет: white